naravno :) vrlo prost sos, proprziti luk, dodati pecurke, dinstati, zaciniti po ukusu, ovde je koriscen origano, biber, so, mirodjija, beli luk i pred kraj malo crnog vina (moze i belo). kad ispari alkohol, doda se kisela pavlaka, tek par sekundi da upiju pecurke. pri posluzivanju dodaje se parmezan. naravno, mogu bilo koje spagete, ali ove sipine su najbolje u ovoj kombinaciji ;) Pozdrav
Very rapidly this site will be famous amid all blog users, due to it's pleasant articles or reviews
ReplyDeleteHere is my web blog - hardwood floors
Thank you for your lovely comment :)
ReplyDeleteI wanted to thank you for this very good read!! I certainly loved every little bit
ReplyDeleteof it. I've got you bookmarked to check out new stuff you post…
my website :: hardwood flooring
A sad da mi date mali recept za spagete u ovom REPLY BOX-u? :)
ReplyDeletenaravno :) vrlo prost sos, proprziti luk, dodati pecurke, dinstati, zaciniti po ukusu, ovde je koriscen origano, biber, so, mirodjija, beli luk i pred kraj malo crnog vina (moze i belo). kad ispari alkohol, doda se kisela pavlaka, tek par sekundi da upiju pecurke. pri posluzivanju dodaje se parmezan. naravno, mogu bilo koje spagete, ali ove sipine su najbolje u ovoj kombinaciji ;) Pozdrav
Delete